top of page

VERZENDEN

VERZENDINFORMATIE

Dainty Accessoires verzendt haar producten via PostNL.

We snappen het dat je zo snel mogelijk jouw producten wilt ontvangen. Daarom doen wij ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren.

Wanneer je jou producten op werkdagen besteld, wordt jouw bestelling binnen 3-5 werkdagen verzonden. Dit geld ook voor gepersonaliseerde producten.

Echter zijn wij ook afhankelijk van onze pakketdienst en kan het soms voorkomen dat een pakket er langer over doet of zelfs zoek raakt.

 

Heb je binnen zeven werkdagen nog niets ontvangen? Stuur ons dan een e-mail naar info@dainty-accessoires.com dan kijken we samen waar het pakketje zich bevind. 

Kosten:

Brievenbuspakket €4,15 (voor sieraden)

Pakket: €6,95 (voor Tote Bag)

Alle pakketten worden verzonden met Track&Trace.

GRATIS verzending bij bestellingen boven €70,-

BESCHADIGDE PRODUCTEN

Het kan natuurlijk voorkomen dat er een fout is gemaakt of dat er onderweg iets met je pakket is gebeurd. In dat geval willen we je zo snel mogelijk helpen. Neem hiervoor binnen 24 uur na ontvangst van je pakket contact met ons op via info@dainty-accessoires.com. Binnen drie werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Om uw klacht zo snel mogelijk op te lossen, vragen wij je de volgende gegevens te verstrekken:

  • je bestelnummer

  • foto’s van de verpakking

  • foto’s van het defecte product

  • duidelijke omschrijving van de klacht

bottom of page